INTERVIEW: Bob Bonies - Zin in Kunst

Voor de podcast ‘Zin in Kunst’ spraken Sef en Steven met de kunstenaar Bob Bonies af in het (toen nog gesloten) Kunstmuseum. Het duo heeft het rijk alleen en dwaalt samen met Bob door zijn tentoonstelling Bob Bonies. Dit resulteert in de dynamische gesprekken die te beluisteren zijn in de eerste aflevering van de podcast ‘Zin in Kunst’. Maar hun vrolijk makende ontmoeting is gelukkig ook gefilmd. Zie het trio nu in actie tussen de spraakmakende conceptuele abstracte kunstwerken die in 2021 in het museum te zien waren.

Bekijk het interview.

Latest news

PRESS: Edo Dijksterhuis - Het effectieve geweld van Martin Disler

Het Parool, 25 september, 2020 "...Disler blijft overeind. Zijn werk is nu zelfs erg verfrissend omdat het zover verwijderd is van de aalgladde Instagram-plaatjes waar onze ogen mee zijn gedomesticeerd. Hier swipe je niet zomaar langs."

PRESS: Rudi Fuchs - Gedaanteverwisselingen

De Groene Amsterdammer, nr. 40, 2020

"Ik zie van alles, hoe ik dingen zie komt later. Het zijn eigenlijk onnavolgbare gedaanteverwisselingen, de kunst van Disler, we zien de een na de ander terwijl ze nog gaande zijn."

Emo Verkerk: In the Picture

IN THE PICTURE

Portraying the Artist

Van Gogh Museum, Amsterdam

more information

Rob Birza: Systems in Warped Space

Villa Mondriaan

Zonnebrink 4

7101 NC Winterswijk

Lucassen: The Joy of Painting

Kunstmuseum Den Haag

Stadhouderslaan 41

2517HV the Hague

HOGE LEEFTIJD GEEN BEZWAAR

FD Persoonlijk October 19, 2019

Lang leek de kunstwereld vooral gericht op jong talent. Voor oudere kunstenaars was er weinig aandacht. Langzaam verandert dat. Musea en galeries zien de waarde van kunst die in de loop der jaren is gerijpt en die verder gaat dan de waan van de dag

Read full article (Dutch)